Krkobabiću poverenje, VODI PUPS U NOVE POBEDE

Autor: Republika

Vesti

09.03.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Krkobabić jednoglasno je reizabran za predsednika Partije ujedinjenih penzionera (PUPS). Krkobabić je izabran na četvrtoj izbornoj skupštini u Centru "Sava", a na predlog svih 159 opštinskih odbora iz Srbije i 14 sa teritorije Kosova i Metohije.

RepublikaFoto: Promo foto
Jednoglasno: Svi opštinski odbori podržali Krkobabića

Skupština je izabrala i članove Glavnog i Nadzornog odbora i Statutarne komisije. Navodi se da je osnovna poruka sa ove skupštine bila da sve partije na političkoj sceni Srbije treba da budu i penzionerske zato što u Srbiji živi gotovo dva miliona penzionera.

- Svaka ozbiljna partija koja pretenduje da se bavi ozbiljnim državnim poslovima mora da vodi računa o njima. Ako ne želi da se bavi ljudima, ako ne želi da se bavi sa ta dva miliona ljudi, mora u središtu pažnje bar da ima tih pet milijardi evra, koji se izdvajaju za penzije - navode iz PUPS i ponovo pozivaju na otvoreni opštenarodni dijalog o reformi i budućnosti penzijsko-invalidskog sistema u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading