DVERI: Zašto je Ugljanin još uvek na slobodi?!

Autor: Tanjug

Vesti

09.03.2018

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni poket Dveri najoštrije je danas osudio poziv Stranke demokratske akcije, Sulejmana Ugljanina, da muslimani iz Raške oblasti bojkotuju Vojsku Srbije i postavljaju pitanje zašto je on još uvek na slobodi.

RepublikaFoto: Tanjug
Prvocira: Sulejman Ugljanin

SDA je, naime, juče pozvala muslimane da bojkotuju Vojsku Srbije, odnosno da se ne odazivaju pozivima za vojnu vežbu, a Vojsku Srbije označili kao preteću oružanu silu.

- Ovo je nastavak neustavnog i nezakonitog delovanja Sulejmana Ugljanina, koji duži vremenski period zloupotrebljava Bošnjačko nacionalno veće - navodi se u saopštenju koje je potpisao potpredsednik tog pokreta Marko Pušica.

Dver ističu da je Vojska Srbije jedina ustavna i legitimna oružana sila Srbije, da se lica u rezervnom sastavu moraju odazvati pozivima na vojnu vežbu, a da je ovaj poziv SDA jasan dokaz da, kako navode, nadležni državni organi a posebno oni koji vrše krivični pogon, moraju reagovati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading