LIDL SUTRA OTVARA KONKURS ZA VIŠE OD 1000 PRODAVACA

Autor: Republika

Vesti

08.03.2018

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Lidl Srbija sutra raspisuje konkurs za zapošljavanje više od 1000 prodavaca u velikom broju gradova širom Srbije. Ovaj prvi savremeni diskontni lanac u našoj zemlji, operativno poslovanje će započeti tokom 2018. godine, istovremenim otvaranjem između 10 i 20 prodavnica.

RepublikaFoto: Promo foto

U sklopu velikog talasa zapošljavanja, Lidl će otvoriti konkurs za radna mesta u Beogradu, Boru, Inđiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu i Zrenjaninu. Pored Beograda, gde se planira zapošljavanje oko 300 ljudi, Lidl će u svakom od navedenih gradova zaposliti više od 40 prodavaca.

Lidl Srbija će budućim kolegama ponuditi konkurentne radne uslove, u pogledu naknade, benefita i radnog okruženja. Prodavci u Lidlu imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu „svaki minut se plaća“. Kompanija Lidl, koja je zbog fer odnosa prema zaposlenima u više zemalja nagrađivana kao najpoželjniji poslodavac, će i u Srbiji zaposlenima pružati mogućnost profesionalnog razvoja i napretka.

- Raspisivanjem ovog konkursa započinjemo najveći, ali ne i poslednji talas zapošljavanja u Srbiji. Naš cilj je da kupcima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta po kome je Lidl prepoznat u svetu, pa ćemo, u skladu sa širenjem mreže i potrebama poslovanja, nastaviti sa zapošljavanjem - poručuje rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija, Martina Petrović.

Zainteresovani kandidati koji žele da rade u navedenim gradovima, mogu se prijaviti putem sajta karijera.lidl.rs. Potrebno je da imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov. U skladu sa Lidlovim jedinstvenim modelom poslovanja, zadaci zaposlenih u prodavnici se ne razdvajaju prema pozicijama, pa prodavci imaju različita zaduženja, od rada na kasi, preko rada u pekari i usluživanja kupaca, do poslova slaganja robe. U sklopu temeljnih priprema za uspešno obavljanje radnih zadataka, Lidl će svim budućim zaposlenima organizovati sveobuhvatnu plaćenu obuku, koja ima za cilj uvođenje u posao i osposobljavanje zaposlenih za rad.

RepublikaFoto: Promo foto

Kompanija Lidl planira početak operativnog poslovanja u Srbiji u toku 2018-te godine, otvaranjem između 10 i 20 prodavnica u više gradova istog dana. Bez obzira na to da li je u određenom gradu raspisan konkurs za zapošljavanje ili je u toku gradnja prodavnice, koje će prodavnice biti otvorene u prvom talasu biće naknadno saopšteno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading