RADULOVIĆ I ČLANOVI PREDSEDNIŠTVA DJB PODNELI OSTAVKE

Autor: Republika

Vesti

06.03.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi članovi predsedništva DJB, predsednik Saša Radulović, zamenica predsednika Miroslava Milenović, potpredsednik Dušan Pavlović, potpredsednica Jasmina Nikolić i potpredsednik Aleksandar Stevanović danas su podneli ostavku, saopštio je DJB na svom sajtu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Nije im se isplatila koalicija sa Dverima: Saša Radulović i funkcioneri DJB

- Ostavka je lični čin preuzimanja odgovornosti zbog lošeg rezultata na beogradskim izborima. U skladu sa Statutom DJB, novi izbori će biti organizovani u roku od 60 dana - kaže se u saopštenju.

Ostavku su podneli i Vojin Biljić, predsednik beogradskog odbora DJB i Dimitrije Majkić, generalni sekretar stranke.

- Predsedništvo DJB se zahvaljuje svim članovima DJB koji su neumorno radili na kampanji, kao i svim glasačima koji su podžali DJB na ovim izborima. Predsedništvo se posebno zahvaljuje borskom timu DJB i narodnom poslaniku Branislavu Mihajloviću koji je bio nosilac liste DJB i Dveri koji je ostvario odličan rezultat od 8,17% u Boru i pored neregularnih uslova - navodi se na portalu DJB.

Kako se dodajte, unutarstranački izbori za predsednika DJB će biti održani po Statutu DJB i demokratskim standardima uz debate među kandidatima, odgovore na pitanja članstva i predstavljanje programa i timova.

U ovom trenutku, imperativ je očuvanje ideje i organizacije DJB. U naredna dva meseca do izbora posvetićemo se tom cilju. DJB ne odustaje - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading