Do 10 sati u Beogradu glasalo 7% birača

Autor: Blic

Vesti

04.03.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posmatračka misija CRTA, koja ima posmatrače raspoređene na 450 biračkih mesta, saopštila je prilikom prvog obraćanja javnosti u 9.30 da je otvaranje biračkih mesta za glasanje na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda prošlo uglavnom u skladu sa propisanim procedurama.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

- Ukupno 94 odsto biračkih mesta otvoreno je na vreme, tri posto otvoreno je pre vremena, dok je tri odsto otvoreno sa zakašnjenjem. Nema slučajave da biračka mesta nisu otvorena. Na otvaranju 83 posto biračkih mesta su bili prisutni svi članovi stalnog sastava biračkog odbora. Ukupno 53 posto biračkih mesta nije dostupno za osobe sa invaliditetom širom Beograda - saopštili su iz CRTE.

Do 10 časova na glasanje za odbornike za Skupštinu grada Beograda je izašlo ukupno 7 odsto građana upisanih u birački spisak saopštila je CRTA posmatračka misija.

Statistička greška je iznosila +/- 0,1 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading