U prekidu saobraćaj kod graničnog prelaza sa Crnom Gorom

Autor: Večernje novosti

Vesti

03.03.2018

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na magistralnom putu Bijelo Polje - Prijepolje na graničnom prelazu sa Srbijom u Dobrakovu oko jedan sat nakon ponoći, usled nepovoljnih vremenskih uslova, došlo je do odrona zbog čega je saobraćaj potpuno obustavljen.

RepublikaFoto: Uprava carina
Foto: Ilustracija

Na magistralnom putu Bijelo Polje - Prijepolje na graničnom prelazu sa Srbijom u Dobrakovu oko jedan sat nakon ponoći, usled nepovoljnih vremenskih uslova, došlo je do odrona zbog čega je put potpuno obustavljen, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.

Vozači koji putuju ka Crnoj Gori preusmeravaju se preko graničnog prelaza Jabuka i dalje ka Pljevljima i Slijepač mostu.

Sa graničnog prelaza Gostun "Novostima" je rečeno da nemaju tačnu informaciju kada bi saobraćaj ponovo mogao da se odvija preko ovog prelaza.

Ekipe Direkcije za saobraćaj i Crnagoraputa su na terenu i čine sve da magistralni put u toku dana bude osposobljen.

Kako su za lokalne medije naveli iz Opštine Bijelo Polje, odmah po saznanju dobijenom od Uprave policije sve nadležne opštinske službe izašle su na teren kako bi pomogle u saniranju putnog pravca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading