UŽASNO: Ljudi dele snimke NASILJA NAD ŽIVOTINJAMA! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

02.03.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo svakog dana, svedoci smo nasilja nad životinjama, što je užasno. Jadna stvorenja trpe udarce, šutiranja, a dešavaju se i ozbiljnije povrede poput sakaćenja i ubijanja. Ovoga puta, video nije snimljen kod nas, ali mladi iz naše zemlje oduševljeno dele takve materijale na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nasilje nad životinjama je toliko rasprostranjeno, da je to zabrinjavajuće

Na videu koji možete pogledati, čovek šutira mačku dok ga njegov prijatelj snima i smeje se sceni koja se ispred njega odigrava. 

Na ovaj uznemirujući video, reagovali su i iz Udruženja "Levijatan", mi vam prenosimo njihovu objavu na društvenim mrežama:

- Osoba iz Prokuplja od 19 godina na svoj privatan profil kači snimak bolesnika koji deganžira mačku uz propratne komentare, smeje se tome sa svojim prijateljima i poziva na nasilje i potencira ukus skuvane mačke što imate dokumentovano u ovom klipu na samom kraju. Degenerik je punoletan, ali ćemo ipak kontaktirati sve nadležne službe. Promovisanje i podsticanje nasilja nad životinjama je skoro jednako kao i samo izvršenje - napisali su oni. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading