RASPAD KOALICIJA! ĐILASU KRIVI VUK I SAŠA ZA PORAZ

Autor:

Vesti

01.03.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilas, Jeremić i Janković žestoko su se posvađali, i to zbog poslednjeg istraživanja rejtinga, koje su naručili kako bi proverili svoju snagu uoči beogradskih izbora! Kako saznaje Srpski telegraf iz izvora bliskih trojici političara, rezultati su toliko ispod svih njihovih očekivanja, da je došlo do prve velike svađe u kojoj su jedan drugom pripisivali odgovornost za, po svemu sudeći, izbornu propast koja ih čeka 4. marta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ekipa na okupu

- Istraživanje je naručeno za interne potrebe. Kada su stigli rezultati, nastao je potpuni haos jer su pokazali da će osvojiti gotovo upola manje nego što su očekivali. Nakon šoka, pale su prve teške reči i međusobne optužbe - otkriva sagovornik našeg lista iz koalicije okupljene oko Đilasa.

IMA PRAVO DA SE LJUTI

Bivši gradonačelnik najburnije je reagovao.

- Đilas je bukvalno poludeo. Svašta je rekao Vuku i Saši, optužujući ih za debakl. Uveren je da su mu njihove nesmotrene izjave i nastupi u javnosti odnele veliki broj glasova. Posebno im je zamerio blamažu sa procenama da Angela Merkel neće hteti da primi Aleksandra Vučića, te da će u Berlinu poljubiti vrata. U ovakvim izjavama prednjačio je Jeremić, a sledili su ga i Janković i njegov savetnik Zoran Čičak - podseća naš izvor (pogledaj okvir).

Direktor Faktor plusa Vladimir Pejić uveren je da ćemo svađe i međusobne optužbe trojice pomenutih opozicionara tek gledati nakon izbora.

- Činjenica je da u kampanji svako od njih vodi svoju politiku i daje izjave po svom nahođenju. Dok je Đilas poprilično uzdržan, Jeremić i Janković to svakako nisu. Uopšte nisu usaglašeni, a to u ovako osetljivom političkom trenutku svakako ostavlja negativan utisak na birače. Ukoliko izborni rezultat zaista bude loš, tek će uslediti prepucavanja - kaže Pejić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

ROGOVI U VREĆI

Politički analitičar Saša Borojević smatra da je ova koalicija od samog početka bila na nivou "političkog protivprirodnog bluda i kanibalizma".

Ova koalicija je od samog početka bila na nivou političkog protivprirodnog bluda, Saša Borojević, politički analitičar

 

- Politički protivprirodni blud imamo kod po ideologiji nespojivih koalicionih partnera, a paralelno sa tim i politički kanibalizam kod opozicionih koalicionih partnera jer izvršavaju atak jedni na druge, međusobno se ujedaju, javno ponižavaju i jači maltretira slabijeg i to na jedan svirep način! Blago vlasti kada ima ovakvu opoziciju - zaključuje Borojević.

Dragan Đilas, kao i njegovi koalicioni partneri juče nisu odgovarali na pozive i poruke Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading