Pamfleti "Pala Šapićeva grupa" osvanuli širom Zemuna

Autor: b92.net

Vesti

21.02.2018

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pamfleti na 14 strana u kojima se nalaze tekstovi protiv kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića osvanuli su nedavno širom Zemuna.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Šapić

Na naslovnoj strani pamfleta vidi se Šapićeva slika iza rešetaka uz naslov "Demokratska pljačka Beograda – pala Šapićeva grupa".

Nekoliko građana Zemuna za B92.net navodi da su pamflet pronašli zakačen za brisače svojih automobila.

U pamfletima se nalazi 15 tekstova, a među naslovima su "Šapići su prevarili moga oca", "Opelješio sportski centar ’11 april’", "Šapićevu kućnu pomoćnicu vodili kao čuvara zelenila", "Najurio inspektorku sa svog divljeg gradilišta", "Rentirao džipove samome sebi", "Đilas dr Šapiću poklonio ulicu", "Ukrao humanitarnu Fondaciju opštine Novi Beograd". 

Osim toga, u pamfletu se nalazi i tekst naslovljen "Skandal nad skandalima: doktor Šapić postao dr Kalauz" o tome kako su "na Novom Beogradu Šapićevi aktivisti nasilno ušli u poslovni proctor Grada Beograda". 

Šapić je o tom slučaju krajem januara reagovao na Tviteru kada je naveo da je neko “u njegovo ime obio prostorije Poslovnog prostora grada Beograda”. 


Tekstovi nisu potpisani, pa autor pamfleta nije poznat. 

Podsećamo, krajem decembra prošle godine širom Zemuna osvanuli su i flajeri sa slikom hobotnice čije pipke su činili pripadnici opozicije, a uz naslov "žuta hobotnica opet bi na vlast".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading