SRBIJA I ALBANIJA ZA ISTIM STOLOM: Članstvo u EU ključni cilj obe države

Autor:

Vesti

20.02.2018

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Nemanja Stevanović susreo se danas u Beogradu sa delegacijom Ministarstva inostranih poslova Albanije, na čelu sa Feritom Hodžom, generalnim direktorom za politička i strateška pitanja u Ministarstvu inostranih poslova Republike Albanije.

RepublikaFoto: Promo foto
Delegacija Srbije i Albanije o saradnji

Tom prilikom, izraženo je uverenje da će bilateralni odnosi i saradnja Republike Srbije i Republike Albanije nastaviti uzlazni trend, kao i da će dve države nastaviti još intenzivniju saradnju u oblasti evro-integracija, posebno imajući u vidu da članstvo u Evropskoj uniji predstavlja ključni strateški cilj obe države.

RepublikaFoto: Promo foto

U razgovorima je ukazano da postoje značajni, neiskorišćeni potencijali za unapređenje saradnje u privrednoj sferi, kao i da postoji obostrano opredeljenje da se intenzivira saradnja na regionalnom planu, gde je posebno apostrofirana važnost projekata koji se realizuju pod okriljem Berlinskog procesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading