JANKOVIĆ: Zapad ispod žita daje keš DA SE PRAVI HAOS NA ULICAMA!

Autor:

Vesti

20.02.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Janković najavljuje da će Zapad ispod žita finansirati nove proteste i nemire na ulicama Beograda!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Saša Janković

Lider Pokreta slobodnih građana otkrio je da će međunarodna zajednica po starom dobrom receptu uskoro opet početi da upumpava novac u opoziciju, nevladine organizacije i medije kako bi se narod izveo na ulice, a sve pod parolom navodne borbe za Kosovo.

OPROBAN RECEPT

- Kada sam rekao da nećemo učestvovati u dijalogu o Kosovu, dobio sam ozbiljne sugestije međunarodnih faktora da je to loša odluka, da treba da se učestvuje u tome. Potpuno uvereni u ispravnost te odluke rekli smo videćete, to što vam Vučić obećava na kraju ništa od toga nećete dobiti i onda ćete, nažalost po nas, kada shvatite da ste sve vreme vučeni za nos, opet ispod žita početi da pomažete nevladine organizacije, medije... I onda eto opet, blago nama, nas opet na ulici posle nekog vremena - rekao je Janković u intervjuu za Balkan info i dodao da on ne želi da učestvuje u takvom scenariju.

KRVAVA RAČUNICA

Lider PSG juče nije odgovarao na poruke Srpskog telegrafa, ali sa druge strane, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić uveren je da izlaskom u javnost sa ovakvim tvrdnjama Janković samo potvrđuje da planovi o protestima uveliko postoje.

Janković je jedna vrlo opasna osoba i jasno je da ide na izazivanje nemira - Darko Glišić

- Janković je jedna vrlo opasna osoba i jasno je da ide na izazivanje nemira i nereda na ulicama Beograda, što može da se završi tako da neko ni kriv ni dužan izgubi glavu. Ova nesrećna koalicija, sasvim izvesno, računa na to da nakon izbora tuđom nesrećom i tuđim glavama trguje zarad svog ličnog interesa - smatra Glišić.

Pored ovih, lider PS izneo je šokantne stavove (pogledaj okvir) po pitanju integriteta Srbije, statusa Kosova, Vojske, policije...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading