EVO KAKO SU POLITIČARI OBELEŽILI DAN ZALJUBLJENIH: Ko ne veruje u ljubav - taj ne veruje u život!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

15.02.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši političari ne skrivaju da im je ljubav najbitnija u životu, a Dan zaljubljenih proveli su u društvu voljenih osoba.

RepublikaFoto: Tanjug
Ljubav je iskreno prijateljstvo...

Potpredsednica SNS-a Marija Obradović je za "Alo!" priznala da veruje u ljubav koju hrani iskreno prijateljstvo i svakodnevni podrška i razumevanje.

- Možda zvuči komplikovano, ali bih tako opisala svoj petnaestogodišnji odnos sa partnerom. Planirala sam nesvakidašnju večeru za nas dvoje, naravno po povratku sa stranačke tribine u Obrenovcu, jer u toku kampanja za Beograd je. Umesto čestitke za Dan zaljubljenih ili Dan Svetog Trifuna, šaljem svima mnogo pozitivne energije i strpljenja za nama drage osobe. Poljubite nekog neočekivano, biće to tren nežnosti koji svima prija - poručila je Obradovićeva.

RepublikaFoto: Tanjug

Ministar Aleksandar Vulin kazao je za "Alo!"da je svaki dan koji provede sa suprugom za njega najveći poklon.

- Kada bi ljubav bila povezana s jednim danom, izmišljenim da bi se kupovale stvari koje bi inače bilo teško prodati, ne bih verovao u ljubav. Ali pošto imam moju Natašu i naša dva sina, znam da ljubav postoji - bio je iskren Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Njegov kolega iz Vlade Srbije Branko Ružić tvrdi da ko ne veruje u ljubav, taj ne veruje u život.

- Svake godine pokažem neki skroman znak pažnje, koji kada nekog volite, mnogo znači - priznao je.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Dan zaljubljenih poštuje i obeležava i narodni poslanik Marijan Rističević.

- Sa suprugom sam zajedno 22 godine, uvek joj kupim neki poklon, ne preterano skup. Možda sada kupim neki privezak od zlata, ono nikada ne gubi na vernosti, samo dobija. Ljubav je plamenito osećanje i zato na dan ljubavi treba poklanjati nešto od plemenitih metala, naravno, ne ništa preskupo - poručio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading