ANTIĆ: U Beograd su dobrodošli i oni iz ŠAPIĆEVE "NAMBIJE"!

Autor: Republika

Vesti

15.02.2018

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike i potpredsednik SPS-a, na Tviteru je oštro osudio komentar Aleksandra Šapića u kojem kaže da Beograd treba da bude po meri Beograđana, a ne stranih turista.

RepublikaFoto: Promo foto

Ministar u Vladi Srbije nije se složio sa takvim stavom, naprotiv, naglasio je koliko su strani turisti važni za Beograd. Napisao je i da su oni uvek dobrodošli u glavni grad, kao i da je Šapićeva izjava još jedan dokaz da se u kampanji ne biraju sredstva i govore besmislice. On je na kraju tvita, pomenuo i to da su u Beograd dobrodošli čak i oni i Šapićeve Nambije čime se ironično osvrnuo na dobro poznati lapsus Aleksandra Šapića. 

 

 

Podsećanja radi, Aleksandar Šapić je 2013. godine gostujući u Utisku nedelje, napravio lapsus zbog koga mu se smejala cela Srbija. On je tada rekao da je Jeremića podržala afrička država Nambija (misleći na državu Namibiju). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivana

15.02.2018 12:52

Onis su uvek dobro dosli.

MItar

15.02.2018 13:13

Beograd je pravi turisticki grad, i zahvaljujuci turistima moze da lepo zaradjuje. Zasto ih odbacivati.