LJAJIĆ SA PENZIONERIMA NA ZVEZDARI

Autor: Tanjug

Vesti

13.02.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić posetio je danas Udruženje penzionera Opštine Zvezdara koje egzistira u okviru Saveza penzionera Srbije i ima 38.000 članova od kojih je 12.000 aktivno u tri penzionerska kluba.

RepublikaFoto: Tanjug
Rasim Ljajić

Iz SDPS je saopšteno da su penzioneri u razgovoru sa Ljajićem istakli da su klubovi okvakvog tipa njihova druga kuća u kojoj se druže i provode svoje slobodno vreme. 

Kao problem su, kakko se navodi, istakli su nedostatak prostora i više ovakvih klubova. 

Udruženje Opštine Zvezdara svojim članovima na različite načine izlazi u susret od organizovanja zabava, izleta do novčanih pozajmica koje im penzioneri u ratama vraćaju.

Samo tokom prošle godine oko 600 penzionera Udruženja Opštine Zvezdara iskoristilo je vaučere za besplatan boravak u banjama širom Srbije. 


Predsednik Udruženja Srećko Barlov kaže da je Rasim Ljajić prvi ministar koji je ikada obišao Udruženje penzionera Zvezdara i sa njihovim članovima popričao o mogućnostima unapređenja kvaliteta života ljudi treće životne dobi. Ljajić je, kako se navodi, obećao da će vrlo brzo posetiti i klubove u Mirijevu i Velikom Mokrom Lugu koji su deo Udruženja penzionera Opštine Zvezdara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading