KUBUROVIĆEVA: Kada prikupimo podatke o ubistvu Ivanovića, poslaćemo Kosovu!

Autor: Tanjug

Vesti

02.02.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kada Tužilaštvo za organizovani kriminal prikupi tražene podatke, Ministarstvo pravde Srbije će ih putem pravne saradnje proslediti nadležnim organima na Kosovu", rekla je danas ministarka pravde Nela Kuburović.

RepublikaFoto: Tanjug
Nela Kuburović

Reagujući na izjave kosovskog tužioca Aleksandera Ljumezija da Srbija ne sarađuje u otkrivanju identiteta počinioca ubistva Olivera Ivanovića, Kuburović podsetila da je zamolnice kosovskih organa za dostavljanje određenih podaka u vezi sa ubistvom Ivanovića Ministarstvo pravde prosledilo Tužilaštvu za organozovani kriminal na dalje postupanje. 

U odgovoru na zamolnice Beograda, koje je Ministarstvo pravde dobilo, prištinski organi naveli su da su spremni na saradnju i da će zapisnik o uviđaju dostaviti u najkraćem roku, napomenula je Kuburović, navodi se u saopštenju.

- Kolika je iskrena volja i želja za saradnjom kosovskih organa sa nadležnim organima u Beogradu govori i to da do danas Tužilaštvu za organizovani kriminal nije dostavljena nijedna tražena informacija, pa čak ni zapisnik sa uviđaja, posle više od dve nedelje od ubistva Ivanovića. Toliko o njihovoj iskrenoj saradnji - naglasila je Kuburović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading