Antić razgovarao sa mladim socijalistima: Tehnološka revolucija perspektiva Beograda

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

31.01.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma, razgovarao je sa omladinom Socijalističke partije Srbije, i poručio da nove tehnologije i naučno tehnološka revolucija otvaraju novu perspektivu razvoja Beograda i Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Antić

- I u tome mi u Socijalističkoj partiji Srbije, i ja lično, vidimo nove razvojne šanse koje će, pre svega omogućiti mladim ljudima, tehnološki pismenim i talentovanim, da ostanu u ovoj zemlji i da ovde grade svoju budućnost - rekao je Antić.

Politiku podsticaja za privatne inicijative koju ovaj grad već ima treba proširiti novim programima za start-up kredite, za mlade ljude koji imaju ideje i žele da pokrenu svoj biznis. 


Ta vrsta konkretne podške kreiraće ambijent i uveriti mlade ljude da će im grad obezbediti sistemsku podršku da rade i da se dokazuju. 

Digitalno doba i nove tehnologije otvaraju šansu da Beograd postane metropola novog doba i da zaista bude lokomotiva razvoja cele Srbije i „zato moramo biti otvoreni za nova rešenja i stvoriti takav ambijent da Beograd postane lider u primeni savremenih tehnologija“, zaključio je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading