Mirović uručio ugovore za 36 projekata u 29 gradova

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

31.01.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore za realizaciju 36 projekata na teritoriji 29 gradova i opština u Vojvodini, a ukupna vrednost tih ugovora je 2,3 milijarde dinara, imajući u vidu sredstva koja će obezbediti Pokrajina i lokalne samouprave.

RepublikaFoto: youtube.com/Pokrajinska vlada
Mirović je naglasio da, pored projekata koji se ralizuju preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, Pokrajinska vlada učestvuje i u realizaciji drugih kapitalnih projekata

Projekti odobreni na konkursima Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine odnose se na oblasti saobraćajne infrastrukture, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, vodosnadbevanja i zaštite vode, predškoloskog obrazovanja, razvoja sporta i oblasti energetske efikasnosti.

Mirović je istakao da tek predstoji realizacija najvažnijih projekata, a između ostalih to su izgradnja postrojenja za pijaću vodu u Novom Bečeju, rekonstrukcija atletske staze u Zrenjaninu, kao i rekonstrukcija puta od Bača do Plavne.

- Od jula 2016. godine, preko Uprave za kapitalna ulaganja, uručili smo više od 150 ugovora i mi nemamo nijedan problem, osim u dužini rokova. Odustali smo samo od jedne investicije u Šidu u industrijskoj zoni i više nigde nemamo problema, sve je već završeno, ili su radovi u toku ili su u toku procedure za realizaciju ugovora - kazao je Miorivć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading