Šešelj oduševljen što je na "crnoj listi" SAD

Autor: srbijadanas.com

Vesti

30.01.2018

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SRS Vojislav Šešelj prokomentarisao je to što se našao na ažuriranoj "crnoj listi" kojom su mu SAD produžile zabranu ulaska na njihovu teritoriju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Obradovao se: Vojislav Šešelj

- Izražavam veliko zadovoljstvo zbog te vesti - izjavio je lider radikala za srbijadanas.com

Na pitanje da li je planirao da putuje u Ameriku, Šešelj kaže da to nije imao u planu, da nema interesa za to i dodaje da ne veruje da bi tamo imao nešto lepo da vidi.

- Ali, u svakom slučaju, ta zabrana znači da sam neko i nešto u svetskim razmerama i to me je obradovalo.

Vojislav Šešelj se osvrnuo i na to što su na ažuriranoj listi i dalje Slobodan Milošević i Goran Hadžić, iako su preminuli.

On je rekao da se "kod tih zapadnjaka svašta dešava".

- Desilo se svojevremeno da je papa Stefan VI naredio da se njegov prethodnik, papa Formoz, izvadi iz groba i da mu se mrtvom sudi i da se onda spali na lomači. Tamo postoji praksa suđenja mrtvim ljudima - zaključio je predsednik SRS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
marinko loncar

01.02.2018 01:52

Seselj i Milosevic, kao ni Mira Markovic, nikad nisu na crnoj listi kod Amerike i Njemacke. Seselj je sve radio za strance u Jugoslaviji jer mu je to bio posao. Zato se skolovo i uzivao sve prelegije od komunisticke partije Jugoslavije