MARIO SPASIĆ U OPASNOSTI: Zapretili mi da će me ubiti kao ĐINĐIĆA!

Autor: Republika

Vesti

30.01.2018

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mariu Spasiću, generalnom sekretaru Saveta i članu Radnog tela za borbu protiv korupcije u sistemu zdravstva Ministarstva zdravlja, prete smrću na društenoj mreži.

RepublikaFoto: Promo foto
Mario Spasić

- Danas preko društvenih mreža primio sam direktnu pretnju smrću sa porukom da će me "lekari ubiti kao Đinđića, da je bolje da pobegnem u Norvešku i da obavezno unajmim telohranitelje", o čemu sam obavestio Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, Ministarstvo zdravlja i MUP - rekao je Spasić u saopštenju.

On navodi da misli da mu prete jer se bori protiv korupcije.

- Napominjem da jesam deo Antikoruptivnog tima Ministarstva zdravlja Republike Srbije i da sam kao višegodišnji glavni koordinator istog predano sprovodio i sprovodiću politiku nulte tolerancije na korupciju koju je beskompromisno proklamovao ministar zdravlja ass.dr Zlatibor Lončar i da sam svestan da jesam trn u oku šačice korimiranog, malog dela, zdravstvenog sistema Republike Srbije koji prlja ugled 99 odstp visokostručnog i moralnog zdravstvenog osoblja kojima Srbija može i treba da se ponosi - naglasio je Spasić.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gojko

31.01.2018 04:51

Naravno da su Đilas i Jankovic grobari za izbore kada ce sebe zakopati od sramote.