CRNOGORSKI DIPLOMATA MIĆUNOVIĆ TVRDI: Nisam ja stao na mesto za invalide, nego vozač

Autor:

Vesti

23.01.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Crne Gore Branislav Mićunović, čije je službeno vozilo uslikano na mestu rezervisanom za invalide u TC "Novi merkator", u odgovoru Srpskom telegrafu tvrdi da se on nije nalazio u vozilu niti u tržnom centru, što se može proveriti na sistemu video-nadzora.

RepublikaFoto: Republika/Tanjug/Dragan Kujundžić
Nepropisno: Vozilo ambasade na mestu za invalide

- Uz pojašnjenje kada je reč o mojoj navodnoj bahatosti, informišem vas da nikada nisam napravio saobraćajni prekršaj, čak ni ove vrste. Volim ovu zemlju, u kojoj sa ponosom kao ambasador Crne Gore radim na našim najiskrenijim odnosima, te smatram da ovakve dezinformacije štete odnosima naše dve zemlje, a o meni u javnosti ostavljaju pogrešan i uvredljiv utisak - poručuje ambasador.

Iz ove ambasade poručuju i da su obavili razgovor sa vozačem koji je upravljao službenim vozilom.

Kako ističu, utvrđeno je da je vozač privremeno zaustavio vozilo na nepropisnom mestu kako bi u kratkom vremenu iskoristio servis bankomata u TC, nakon čega je otišao.

Dodaju i da, bez obzira na to što vozač nije imao nameru da napravi prekršaj i da nije dovoljno uočio obeleženo parking-mesto, on će zbog ovog postupka biti adekvatno sankcionisan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading