KADRI VESELJI NARUČIO OLIVEROVU LIKVIDACIJU!

Autor:

Vesti

17.01.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalog za ubistvo Olivera Ivanovića stigao je iz Prištine i iza njega stoji Kadri Veselji, šef parlamenta i bivši OVK zločinac, pokazuju prve indicije iz istrage nakon atentata u centru Severne Mitrovice.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/youtube.com

Prema saznanjima iz obaveštajnih i bezbednosnih struktura do kojih je došao naš list, plan za destabilizaciju pokrajine skovan je uz učešće zapadnih službi, čiji su pripadnici u velikom broju prisutni na Kosovu. Ideja je bila da se jednim udarcem ostvari nekoliko mračnih ciljeva, a prema informacijama koje su juče preneli albanski mediji pozivajući se na tamošnje dobro upućene izvore, planirani su i novi zločini i napravljen je spisak viđenijih Srba koje treba likvidirati. Prema tim saznanjima, prvi na tom spisku iza Ivanovića je Bratislav Nikolić, predsednik opštine Štrpci.

Supruga Olivera Ivanovića za Srpski telegraf: Moja noga više neće kročiti na Kosovo!

Kako je Kadri Veselji organizovao ubistvo Olivera Ivanovića i ko je sve od stranih sila imao interesa da on bude ubijen?

Šta se sprema Aleksandru Vučiću na Kosovo i zbog čega je njegova poseta rizična?

Odgovore na ova ali i mnoga druga pitanja možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za 18. januar 20018. godine kao i na portalu Republika.rs.

Foto: Naslovna

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading