VELJA FENOMEN: Podržava dva kandidata, a EVO i koja!

Autor:

Vesti

16.01.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider stranke "Nova Srbija" Velimir Ilić rešio je da ako već ne može da sedne na stolicu gradonačelnika onda da podrži dve i to vrlo klimave.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Velimir Ilić

Naime, Nova Srbija će na beogradskim izborima podržati kandidate, a to su Dragan Đilas i Aleksandar Šapić.

Ilić je pozvao sve opozcicione lidere koji nemaju dovoljno glasova  da pređu cenzus da ne rasipaju glasove i ne izlaze samostalno u trku za Beograd, prenose agencija.

- Pobeda na beogradskim izborima moguća je ako opozicija na njih izađe u najviše dve kolone. Beograd se izjasnio da je protiv Aleksadra Vučića - rekao je Ilić i dodao da građani žele promene i da opozicija može i mora to da iskoristi.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ilić će podržati Đilasa

Ilić je naveo da ne može da shvati partije koje imaju jedan, dva ili tri odsto glasova da same idu na izbore, jer je to, kako je dodao, direktna pomoć lideru Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću.  

- Sve partije koje nemaju dovoljno glasova da prođu cenzus. a donesu odluku da samostalno izađu na izbore to čine u cilju podrške politike Aleksandra Vučića i SNS - rekao je Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading