GODINA KOJA ĆE BITI VREDNA PONAVLJANJA: Vulin čestitao pravoslavnu Novu godinu!

Autor: Tanjug

Vesti

14.01.2018

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je svima koji slave pravoslavnu Novu godinu u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije poručujući da će ovu godinu obeležiti rad i razvoj.

RepublikaFoto: Tanjug
Čestitao praznike

- Želim da čestitam Novu godinu, da im poželim mnogo zdravlja i sreće, da im poželim godinu koja će biti vredna ponavljanja, godinu mira, godinu rada, godinu uspešne, stabilne Srbije, godinu u kojoj će nam se deca rađati, godinu u kojoj ćemo svi mi biti uspešniji i bolji - naveo je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Vulin je naveo da ova godina, koja će obeležiti rad i razvoj, mora biti godina u kojoj ćemo svi više misliti jedni na druge.

- Zato ove noći želim posebno sve najbolje za nastupajuću pravoslavnu Novu godinu Srbima koji žive van Srbije, onima koji daleko od Srbije, možda još glasnije i sa više emocija slave ovu noć, kao deo našeg kolektivnog entiteta, naše nacionalne pripadnosti, kao nešto što nas čini tako posebnim i tako jedinstvenim. Istovremeno, pozdravljam i želim srećnu pravoslavnu Novu godinu svim Srbima na prostoru Kosova i Metohije, želim da znaju da brinemo i mislimo o njima, da nikada nisu sami i da je njihova država uvek tu - poručio je Vulin.

On je srećnu pravoslavnu Novu godinu poželeo i svim Srbima u Republici Srpskoj i poručio im da je njihova Srbija uvek tu za njih.

- Želim da ovu noć, koju slavimo baš mi, Srbi, podelimo i s onima koji žive s nama, da znaju kolika je dobrota i kolika je blagodet živeti u različitostima i biti tako ponosan na ono što nas čini posebnim i jedinstvenim. Svima koji dolazak Nove godine proslavljaju večeras želim svaku sreću i uspeh, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin obilazeći Vojni medicinski centar Hitna pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading