Mišković lično zove lidere opozicija i NUDI IM PARE DA PODRŽE ĐILASA?!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

11.01.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Mišković, vlasnik "Delta holdinga" i tajkun protiv koga se i dalje vodi krivični postupak zbog utaje poreza, ne bira sredstva kako bi svog pulena Dragana Đilasa doveo na vlast u Beogradu, pa liderima opozicije nudi pare da ga podrže na gradskim izborima!

RepublikaFoto: Tanjug
Tekst potpisa

Čim je postalo jasno da će na proleće biti samo beogradskih izbora, Mišković je ugledao svoju priliku i počeo da lobira kod lidera opozicije da podrže njegovog kandidata za gradonačelnika.

Kako kaže naš dobro obavešteni izvor, Mišković je još tokom jučerašnjeg dana mobilnim telefonom zvao dvojicu lidera opozicije i ponudio im "svu moguću pomoć" ukoliko podrže Đilasa.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

- Mišković je juče razgovarao sa dvojicom uglednih opozicinara, i obećao im da će uraditi "sve što treba" ukoliko odluče da na zajedničkoj listi stanu iza Dragana Đilasa - kaže izvor Informera i dodaje:

- On je i danas kontaktirao sa nekima od lidera opozicije sa istovetnom ponudom. Očigledno mu je veoma stalo do toga da Đilas postane gradonačelnik i zato nudi da će onima koji pređu na njegovu stranu uraditi "sve što im bude trebalo".

Nije nimalo slučajno što tajkunu Miškoviću baš gori pod nogama da dovede Đilasa na vlast u glavnom gradu.

Jer, ne treba zaboraviti da je upravo u vreme dok je Đilas bio gradonačelnik , Mišković  bio najmoćniji čovek u Srbiji. A i na taj način bi najverovatnije nestale i sve optužnice protiv njega.

I zato tajkun je spreman na sve. Pa čak i da opozicionim liderima koji podrže Đilasa ponudi "svu moguću pomoć". Ma šta to značilo. Obično znači - pare! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Predrag 1962

11.01.2018 20:41

sastali se lopovi

Milovan

11.01.2018 23:01

Mogu li se sloboda i istina kupiti?U očima Miškovića i Đilasa novac je ispred svega.