Gradonačelnik Šapca zloupotrebio položaj: U Gradskoj kući održao politički skup

Autor: Republika

Vesti

10.01.2018

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zbog svojih političkih interesa zloupotrebljava prostorije lokalne samouprave, pa je opozicioni skup na koji su došli lideri koalicije koja će predvođena Draganom Đilasom pokušati da osvoji vlast u Beogradu, održana u prostorijama Gradske kuće u Šapcu!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Zelenović

Zelenović, koji je ujedno i predsednik stranke Zajedno za Srbiju (ZZS), održao je konferenciju za novinare o političkoj podršci njegove stranke kanidatu za gradonačelnika drugog grada u Gradskoj kući, koja pripada svim građanima Šapca, čime je počinio krupnu zloupotrebu. On je tom prilikom  javno podržao kandidaturu Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, a osim Đilasa pred novinarima su se pojavili i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i lider Levice Srbije Borko Stefanović.

S druge strane, može se samo zamisliti kakvu bi paljbu osuli upravo ti opozicionari, pa i sam Zelenović, kada bi, na primer, sednica Glavnog odbora ili nekog drugog organa SNS bila održana u Skupštini Beograda. D. S.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading