SRPSKI POLITIČAR ŠMRKAO KOKAIN SA STARLETAMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati srpski političar uhvaćen je u novogodišnjoj noći kako šmrče kokain u društvu beogradskih starleta!

Identitet političara poznat je našoj redakciji, a nezapamćeni skandal desio se na dočeku Nove godine u jednom popularnom beogradskom klubu i sve su zabeležile kamere obezbeđenja.

BAHATO PONAŠANJE

- Reč je o čoveku koji je i te kako poznat javnosti i važi za ozbiljnog političara. Svi smo bili šokirani onim što smo videli. Prvo nas je iznenadilo što uopšte provodi vreme sa takvim devojkama, pa još sa njima i čeka Novu godinu. A onda smo svi bukvalno ostali bez reči kad smo ga videli da tako javno, bez imalo blama, izvlači crte. Evo, ja još uvek ne mogu da dođem sebi - kaže za Srpski telegraf očevidac događaja.

Naš sagovornik dodaje da poznati političar ni u jednom trenutku nije vodio računa o tome što se oko njega nalazi toliko ljudi koji pomno prate sve što se dešava.

Imao sam u karijeri bar 15 slučajeva kada je nekom poručeno "Ili se sam povuci ili će slike isplivati u javnost" - Marko Nicović

- Znao je verovatno i da klub ima kamere za potrebe obezbeđenja i da se sve snima, ponašao se kao da sutra ne postoji. Međutim, alkohol i opijati su definitivno učinili svoje - dodaje naš izvor.

VERNI POTROŠAČI

Bivši šef policije Marko Nicović kaže da narkotici u svetu politike nisu nikakva novost i da je tokom svoje karijere imao više ovakvih slučajeva.

- Za dilere kokaina najatraktivniji je uvek bio džet-set, a tu mislim na politiku, estradu i poslovni svet. Kokain je najstimulativnija droga za tu elitu. Oni su pravi raj za dilere jer su solventni i verni potrošači - kaže Nicović.

Policija se, kako tvrdi, neretko sama obračunavala sa ljudima iz javnog života koji su bili uhvaćeni u narko-aferi.

- To nije dobar uzor za mlade. Imao sam u svojoj karijeri bar 15 slučajeva u kojima je tim ljudima poručeno "Ili se sam povuci iz političkog i javnog života ili će isplivati ove fotografije u javnosti". To se može desiti i ovom političaru, o kom vi pričate - zaključuje Nicović.

KAKO SU SLAVILI MINISTRI I LIDERI STRANAKA

Branislav Nedimović, ministar

- Gledao sam seriju "Nemanjići" i zaspao u 21.25. Sutradan sam ustao u šest ujutru.

Jadranka Joksimović, ministarka

- Novu godinu sam provela kod kuće, odmarala sam se.

Aleksandar Antić, ministar

- Standardno, večerao sam u krugu porodice, a doček ispred Skupštine sa Beograđanima i gostima Beograda u sjajnoj atmosferi i uz odličan vatromet.

Foto: Tanjug

Branko Ružić, ministar

- Proslavio sam sa ćerkom Elenom i suprugom Anom u Čačku, na gradskom trgu, uz koncert Sergeja Ćetkovića. Bilo je fenomenalno. Domaćini su nam bili dugogodišnji prijatelji, gradonačelnik Čačka Milun Todorović i njegova supruga. Slavili smo i u hotelu "Livade" do kasnih sati, međutim, imali smo i radni deo, kada smo odmah nakon ponoći gradonačelnik i ja obišli sve dežurne službe, Hitnu pomoć, policiju, saobraćajnu policiju i vatrogasce. Na sreću, nijedna od službi nije imala nekih većih intervencija.

Goran Knežević, ministar

- Novu godinu sam dočekao sa suprugom kod kuće i odmah posle ponoći smo otišli na spavanje.

Aleksandar Vulin, ministar odbrane

- Novu godinu sam dočekao sa pripadnicima treće raketne baterije Prvog raketnog diviziona 250. raketne brigade u kasarni "Aerodrom" u Pančevu.

Dragan Šutanovac, DS

- Ove godine smo bili kod kuće sa mlađim sinom Strahinjom, dok je stariji Predrag prvi put bio sa društvom. Baka Vera se pobrinula za lepu hranu, ja za dobru muziku, a Marija i Strahinja za dobro raspoloženje.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Miloš Jovanović, DSS

- Za Novu godinu sam bio kod kuće sa užom porodicom. Večera, igranje sa decom i spavanje, ništa fanki, ali nama odlično.

Vojislav Šešelj, SRS

- Bio sam kod kuće sa suprugom Jadrankom, deca su otišla svako na svoju stranu. Novu godinu nismo ni dočekali, zaspali smo oko 23 časa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading