Oprez zbog mokrih kolovoza

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

02.01.2018

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbije uslovljava mokre i klizave kolovoze, pa Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da voze sporije, drže veće odstojanje i ne ulaze u rizično preticanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama

Sporija vožnja biće potrebna i na putevima u planinskim predelima, gde vozačima pored mokrih kolovoza česti odorni i magla mogu dodatno otežavati bezbezbednu vožnju. 

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, nisu duža od 30 minuta.

U pretprazničnim novogodišnjim i božićnim danima zbog očekivano pojačanog saobraćaja često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na putničkim ulaznim i izlaznim terminalima, uglavnom sa Mađarske i Hrvatske strane. 


Zadržavanja su tada često duža od uobičajenih, a u pojedinim danima mogu biti i višesatna, zato je preporuka da se u tim danima koriste granični prelazi koji su manje opterećeni i na kojima su zadržavanja kraća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading