REBIĆ: Na trgu 40.000 ljudi, incidenata nije bilo!

Autor: Tanjug

Vesti

01.01.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na centralnoj proslavi Nove godine u Beogradu, na Trgu Nikole Pašića, Novu godinu je dočekalo oko 40.000 ljudi, a sve je proteklo bez incidenata, izjavio je danas direktor policije Vladimir Rebić.

RepublikaFoto: Promo foto
Vladimir Verbić sa policijom

- Policijski službenici su i ovu noć radili kako bi građani bezbedno proslavili Novu godinu. Novogodišnja noć je protekla mirno i 2018. godinu smo dočekali na trgovima i u zatvorenim prostorima bez većih incidenata, kako u Beogradu, tako i na teritoriji cele Srbije. Na Trgu Nikole Pašića, gde je Grad Beograd organizovao doček, Novu godinu je dočekalo oko 40.000 ljudi i sve je prošlo u najboljem redu, bez incidenata" rekao je direktor Rebić.

Rebić je zahvalio građanima što su poštovali zakon, a policijskim službenicima što su i ovu noć proveli aktivno kako bi građani bili sigurni.


- Svim građanima Republike Srbije, posebno zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova, želim srećnu, mirnu i bezbednu 2018. godinu. Policijskim službenicima u Novoj godini želim da u Srbiji imamo manje krivičnih dela, manje prekršaja i manje stradanja na srpskim putevima - rekao je tom prlikom Rebić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading