ČEDA UDARIO NA IVICU: Dačić direktno radi protiv interesa države

Autor: Tanjug

Vesti

27.12.2017

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liberalno demokratska stranka smatra da šef srpske diplomatije Ivica Dačić svojim izjavama unosi dodatno opterećenje u odnose Srbije i zapadnih zemalja i direktno radi protiv interesa države čiji je ministar spoljnih poslova.

RepublikaFoto: Tanjug
Napao Ministra spoljnih poslova: Čedomir Jovanović

- Njegova izjava, u kojoj karakteriše zemlje od kojih presudno zavisi naša budućnost kao neprijatelje, posledica je neodgovornosti i nejasne politike Vlade Srbije, koja u isto vreme deklarativno govori o evropskim integracijama dok ministri, koji treba sprovode planove te iste vlade, rade u suprotnosti sa njenim ciljevima - navodi se u saopštenju LDP.

Dačić takođe šalje opasne poruke državama u regionu i otvoreno govori o nekakvim sukobima u bliskoj budućnosti, navodi LDP i ocenjuje da je to neprihvatljivo ponašanje koje zahteva reakciju onih koji imaju presudan uticaj na kreiranje i sporovođenje politike u našoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading