SKORO PA PROLEĆE, A EVO I DO KADA!

Autor: Tanjug

Vesti

24.12.2017

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i toplije, ponegde sa slabom kišom, na višim planinama i na jugoistoku sa provejavanjem slabog snega.

RepublikaFoto: pixabay.com
U ponedeljak i utorak ujutro a po kotlinama i ponegde u nižim predelima i pre podne maglovito

U jutarnjim satima lokalno je moguće stvaranje poledice. Po podne uglavnom suvo, uz postepeno razvedravanje, prvo na severu i zapadu zatim i u ostalim krajevima, saopštio je Republički hidrometerološki zavod. 

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od minus 1 C do 4 C, najvisa dnevna od 6 C do 12 stepeni.

I u Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i toplije, ujutro i pre podne moguha je kratkotrajna kiša. Po podne suvo, uz postepeno razvedravanje. Vetar uglavnom slab, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 4 C, najviša dnevna oko 11 stepeni.

Prema prognozi za narednih nedelju dana, do kraja godine u većini dana preovladivaće sunčano i osetno toplije sa temperaturom oko ili  iznad prosečnih vrednosti za poslednju dekadu decembra.

Samo se u četvrtak po podne i petak očekuje prolazno naoblačenje mestimično sa kišom, u planinama sa snegom i manjim padom temperature. 

U ponedeljak i utorak ujutro a po kotlinama i ponegde u nižim predelima i pre podne maglovito. U sredu i četvrtak vetrovito sa umerenim i jakim južnim i jugoistočnim vetrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading