MINISTRI U EKONOMSKOJ, BAJATOVIĆ U BIZNIS KLASI: Otkrivamo kako se srpska delegacija vraćala iz Moskve

Autor:

Vesti

22.12.2017

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor "Srbijagasa" i poslanik iz redova SPS Dušan Bajatović baškario se u biznis-klasi na avio-letu tokom povratka srpske delegacije iz Moskve ne mareći za ostatak ekipe.

RepublikaFoto: Tanjug
Voli ekstra uslugu: Dušan Bajatović

Kako saznaje Srpski telegraf, Bajatović je bio jedini član delegacije koji je putovao biznis-klasom, dok su ostali ministri kao i predsednik Vučić bili zadovoljni i skromnijim uslovima.

Milionska primanja koja mesečno inkasira najplaćeniji političar i direktor u Srbiji očigledno mu ne dozvoljavaju da putuje kao sav normalan svet.

Čelnik "Srbijagasa", koji osim u primanjima drži rekord i u broju državnih funkcija, nije ni najmanje mario čak ni za to što u drugom delu aviona zajedno sede njegovi bliski partijski drugovi Ivica Dačić i Aleksandar Antić.

Uz sve blagodeti koje uz debelu doplatu pruža biznis-klasa, funkcioner SPS ipak nije iskoristio priliku da proćaska i sa ministrima Rasimom Ljajićem, Aleksandrom Vulinom, Zoranom Đorđevićem i Goranom Kneževićem, koji su svi odreda bili u društvu srpskog predsednika.

Očigledno je Bajatović, da ne kažemo "Srbijagas", preduzeće za sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading