SEKS-SKANDAL TRESE NEMANJINU: Manijak iz Vlade devojkama šalje fotke penisa!

Autor: alo.rs

Vesti

10.12.2017

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od činovnika Vlade Srbije preko društvenih mreža uznemirava devojke i šalje im fotografije svog polnog organa i to ni manje ni više nego iz kancelarije ministarstva u kom radi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Manijak iz Vlade šalje devojkama fotke penisa/Foto: Ilustracija

Kako saznaje Alo! jedan od činovnika Vlade Srbije, koji je zaposlen na privremenim i povremenim poslovima u jednom od ministarstva u Nemanjinoj osumnjičen je da je preko svog Fejsbuk profila, a iz kancelarije u kojoj radi slao devojkama eksplicitne fotografije.

- Čitava stvar isplivala je na površinu kada se ministarstvu (poznato redakciji) obratila devojka D. M. (22) i optužila njihovog radnika R. M. za seksualno uznemiravanje. Devojka tvrdi da joj je R. M. ničim izazvan i bez prethodnog upoznavanja slao svoje golišave slike. Kao dokaz pokazala je sporne fotografije. On je slike svog polnog organa slao direktno u inbox devojci na Fejsbuku, a prvu fotografiju, navodno joj je poslao odmah nakon što ga je devojka prihvatila za prijatelja na ovoj društvenoj mreži - otkriva izvor.

Prijavljen policiji

Prema njegovim rečima iz ministarstva su D. M. koja se inače bavi javnim poslom odmah uputili da čitav slučaj prijavi policiji, što je navodno devojka odmah i uradila.

- Ministarstvo je odmah pokrenulo istragu o čitavom slučaju, a očekuje se i da policija preuzme dalje korake. Ipak ni ministarstvo ni policija ne mogu ništa da urade dok devojka koja je uznemiravana i zvanično ne podnese prijave - otkriva izvor iz Nemanjine.

Prema njegovim rečima R. M. je zaposlen u ministarstvu kao radnik na privremenim i povremenim poslovima u trajanju projekta na kome radi.

- Do sada se niko nije žalio na njega i svi smo u šoku. Videćemo šta će na kraju biti - kaže sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading