Kolovozi vlažni, ponegde pada slab sneg i magla

Autor: Tanjug

Vesti

06.12.2017

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom noći povremena kiša i slab sneg, uslovili su mestimično vlažne kolovoze. Sneg slabog do umerenog intenziteta pada na Kopaoniku i Crnom Vrhu, dok susnežice koja se ne zadržava na kolovozu ima u nižim predelima Vranja i Dimitrovgrada, saopstio je jutros Auto-moto savez Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/telegraf.rs TV
Upozorenje za vozače zbog vlažnih kolovoza

Magle ima na prilazima Kopaoniku, na prevoju Čestobrodica između Paraćina i Zaječara, od Požarevca ka Velikom Gradištu.

Vozače očekuje dobra prohodnost na autoputevima i putevima I i II prioriteta u nižim predelima, kolovozi su mokri ili pod manjim snežnim pokrivačem kojeg ima u raskvašenom stanju, dok na putevima II i III prioriteta u višim predelima treba računati sa snegom na kolovozu, navedeno je u saopštenju.


Prestanak padavina i porast dnevnih temperatura, koje se prema najavama metereologa očekuju u toku dana, doprineće dobroj prohodnosti puteva.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu Srbije na graničnom prelazu Horgoš su oko 90 minuta, dok teretnjaci na prelazima Batrovci i Šid čekaju oko tri sata, naveo je AMS S.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading