Aleksandar Antić: Napadi na Vučića su napadi na razvoj Srbije!

Autor:

Vesti

24.07.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić oglasio se povodom napada na predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Antić

- Propao je još jedan u nizu pokušaja da se besprizornim lažima i napadima na predsednika Vučića omete njegova posvećenost razvojnim projektima i da se destabilizuje ekonomski i svaki drugi napredak Srbije. Kao direktor Koridora Srbije koji svakog dana prati ogroman napredak na desetinama velikih gradilišta širom Srbije, sa ogorčenjem gledam na stalne napade na predsednika Vučića čiji je cilj da i njega i čitavu zemlju odvuku sa terena na kojem se dešavaju ogromne promene za celu zemlju, u paralelni svet monstruoznih laži - rekao je Antić i dodao:

- Kao ni sve prethodne, tako ni najnovije brutalne neistine koje na račun predsednika Vučića dolaze od osvedočenih ubica, ne mogu da promene realnost u Srbiji, a u njoj se svakog dana i u svakom njenom delu menja slika njene ekonomije, puteva, infrastrukture. Predsednik Srbije je na stalnoj meti baš zbog svoje ogromne energije koju ulaže u razvojne projekte širom zemlje i zato zaslužuje nepodeljenu podršku u trenutku kada najmračniji delovi kriminalnog sveta pokušavaju da zaustave taj napredak. Srbija je ekonomski i politički stabilnija nego ikada, kao rezultat ogromne podrške koju iz godine u godinu imaju koalicije oko SNS i SPS i naših lidera Aleksandra Vučića i Ivice Dačića. I poslednji, do sada najbrutalniji napad na predsednika Vučića i stabilnost Srbije je propao kao i svi prethodni, a to je novi dokaz ispravnosti politike iza koje stoji ubedljiva većina naših građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milorad

24.07.2021 16:21

Napadi na Vučića su napadi na razvoj Srbije.