Palma: IZA MEDIJSKE HAJKE NA VUČIĆA I SRBIJU STOJE MEDIJI POD KONTROLOM DRAGANA ĐILASA!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza medijske hajke i spinovanja laži šefa mafije, ubica i koljača Veljka Belivuka stoje mediji pod kontrolom Dragana Đilasa. Ti mediji blate instituciju predsednika Srbije, a samim tim blate celu Srbiju za rad ličnih interesa svog poslodavca. Razlika između predsednika Srbije i Dragana Đilasa je ta što Vučić u Srbiju dovodi fabrike i otvara nova radna mesta i donosi vakcine, gradi kliničke centre i bolnice, kako bi spašavali ljudske živote, a Dragan Đilas dovodi Tanju Fajon i evropske parlamentarce da još više blati Srbiju. Đilasov cilj je destabilizacija Srbije, ali taj film se neće gledati - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

RepublikaFoto: E-stock
Dragan Marković Palma

- Zanimljivo je šta se poslednjih dana dešava : prvo kreće poplava rezolucija o genocidu u Srebrenici, iza toga dolazi Kurti sa nebuloznim lažima o genocidu nad Albancima u 19. i 20. veku, a neposredno nakon toga neki mediji objavljuju lažne izjave “mesara” Belivuka i to ne neki mediji u inostranstvu, nego neki mediji u Srbiji. Predsedniče Vučiću, nema tu slučajnosti, nema tu koincidencije, sve je sinhornizovano, od Srebrenice preko Kurtija i Belivuka, pa do Dragana Đilasa i njegovih medija.

- Sada su pokazali koji je zapravo zahtev dela opozcije na temu izbornih uslova. Njihov zahtev je : “pustite nas da u našim medijima lažemo koliko hoćemo i da veličamo koga hoćemo, kako bi vlast krenula u represiju nad takozvanom opozicijom, a onda iza toga da dođe međunarodna zajednica”. To je scenario. I sve to dolazi u vremenu kada Srbija pobeđuje na političkom, ekonomskom i zdravstvenom planu - rekao je Marković.

- U državi koja važi za bastion demokratije, a to su Sjedinjene Američke Države, smrtna kazna je legalna u 33 američke savezne države, a izriče se za teška ubistva, čiji su počionici odrasle osobe koje nemaju nikakvih mentalnih poremećaja. Veljko Belivuk je moderni Jozef Mengele, a Belivukova “mesara” je Aušvic 21. veka i svaka kazna za takve monstrume osim smrtne je kao oslobađajuća i Jedinstvena Srbija smatra da za takva monstrouzna dela treba vratiti smrtnu kaznu, ukoliko je to moguće u skladu sa pravilima Evropske unije, kojoj Srbija teži - kaže Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading