LONČAR: Za opoziciju i ubica može da bude častan i moralan - sve dok napada Vučića!

Autor:

Vesti

22.07.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja Zltibor Lončar reagovao je na tekst koji je objavio Krik, a koji se tiče svedočenja Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja.

RepublikaFoto: Tanjug/T. DROBNJAK
Zlatibor Lončar

- Zar je moguće da se u Srbiji toliko ne prašta uspeh? Zar je moguće da će neko da dovede u isti rang izjavu ovejanog kriminalca, suočenog sa dokazima za brojna monstruozna ubistva i zločine sa rečima i delima čoveka koji je bukvalno izvukao Srbiji iz bankrota i dogovorene 'privatizacije', vratio joj obraz i čast i ponovo je pozicionirao na mapu Evrope i sveta? - rekao je Lončar i dodao:

- Nekome ko je uslikan sa izmasakriranim žrtvama i koji sve to negira, nedvosmisleno se veruje dok svoj život pokušava da spase napadima na čoveka koji ga je uhapsio i koji je rešio da Srbija ne bude sve ono što je bila od 2000. - država kojom rukovode kriminalci, ubice i tajkuni?!

- Svestan da samo napadima na Vučića tamo neka osoba sa nadimkom Nevolja može da dobije simpatije opozicije i medija koji ih podržavaju, očigledno je da sav kapital stavlja na tu, poslednju kartu. Samo u očima takvih - željnih vlasti po svaku cenu, čak i kriminalac/ubica može da bude častan i moralan - sve dok napada Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading