PA ONI VIŠE NE ZNAJU GDE BIJU! ŠOK OBRT - KRIKOVCI PRIZNALI: Velja Nevolja laže!

Autor: Republika

Vesti

22.07.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka KRIK-a Milica Vojinović, koja je potpisala tekst objavljen na tom portalu o iskazu Veljka Belivuka o predsedniku Srbije Aleksandru Vučuću, praktično je priznala da Nevolja laže!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, Starsport, N1

Nakon teksta koji je podigao veliku prašinu u javnosti, u kome se navodno iznosi transkript Belivukovog saslušanja u Tužilaštvu, u kojem je Nevolja šefa države optužio da mu je "tražio usluge", Vojinovićeva je govorila za tajkunske medije i priznala da iskaz vođe Alkatraza ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Time je slučaj o kojem je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio potpuni obrt, pošto su i sami novinari KRIK očigledno svesni da Belivuk laže.

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, Vučić je oštro demantova da se ikada sreo sa Belivukom i poručio da je spreman da ide na javni poligraf kako bi dokazao da govori istinu.

- U narednim danima će biti zanimljivo jer ću se obratiti naciji. Potrebno mi je 48 sati, možda i manje, da pokažem ljudima svu istinu i šta se zaista dogodilo i šta se zaista događa - rekao je predsednik Vučić pa dodao:

- Uvaženi gospodin Belivuk je rekao da nikoga nije zaklao, da mu je smestio režim. Onaj drugi je rekao da smo to radili Vulin i ja. Rekli su da su se sastajali na Zvezdari, a drugi je rekao da su se sastajali u Ritopeku. Biće narednih dana zanimljivo, potrebno mi je 48 sati i tada ću se obratiti naciji i pokazati svu istinu. Logično je da kada stiže optužnica i dokazi se gomilaju, da onda moraju da reaguju i da reaguju politički da bi dobili političku podršku, što su i dobili od pojedinih medija i njihovih vlasnika - zaključio je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading