(FOTO) OTVOREN LOV NA VUČIĆA I VULINA! Đilasovski mediji bez kontrole: KRENULA BRUTALNA HAJKA, OTKRIVAMO O ČEMU JE REČ!

Autor: Republika

Vesti

21.07.2021

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji pod kontrolom žutog tajkuna Dragana Đilasa dobili su direktivu da iz svih oružja napadnu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/printscreen
Na udaru đilasovskim medija: Aleksandar Vulin i Aleksandar Vučić

Urednici i novinari ovih kvazi-medija, a zapravo propagandnih glasila opozicije pod Đilasovom kontrolom, na ovaj način pokušavaju da zarade neki jeftin politički poen i nanesu političku štetu šefu države i ministru policije.

RepublikaFoto: printscreen
Portal Direktno napada Vučića i Vulina

Razlog za frontalni napad je, kako se može videti na portalima opozicionih medija, objavljivanje fotografija zverstava klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

RepublikaFoto: printscreen
N1 licemeri

U emisiji Hit tvit u nedelju, podsetimo, ministar Vulin pokazao je slike jezivih mučenja i ubistava koje su počinili Belivuk i njegovih krvoloka, a upravo objavljivanje tih fotografija inicijalna je kapisla za opozicioni napad na najviše rukovoidstvo države.

RepublikaFoto: printscreen
Pioniri hajke: Portal Nova

U niskotiražnom tabloidu Nova, naime, objavljen je tekst u kome se tvrdi da su državni funkcioneri prekršili bar tri zakona objavljivanjen fotografija, a ostali mediji pod kontrom tajkunskog dvojca Dragan Đilas-Dragan Šolak, brže bolje su potrčali da prenesu taj tekst.

U gebelsovskom maniru klasične zamene teza, opozicioni urednici i mediji zgražavaju se nad objavljivanjem fotografija, dok istovremeno i krajnje licemerno ne pominju ni reč o samim zločinima Velje Nevolje.

Da je reč o neverovatnom licemerju, svedoče i nedavne objave ovih portala, o kojima je Republika već pisala, a koji su dali otvorenu podršku Belivukovim monstrumina na slobodi koji su uličarski vređali predsednika Srbije Aleksandra Vučića na fudbalskoj utakmici Proleter-Partizan u Novom Sadu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Nikola

21.07.2021 07:29

Đilasovci su uvek spremni za napad!

Hana

21.07.2021 07:30

A sta drugo Đilasovci pa mogu sem da nekog napadaju!

Vojkan

21.07.2021 09:19

Ništa vama ne može da pomogne. Iz Đilasa i njegovih sluga izbija tolika količina zla da se to ne može opisati!

Jadranka

22.07.2021 05:50

Džaba Đilasu da pokušava bilo šta, kada narod zna da laže na kub, a za širenje lažnih vesti i izmišljotina bi trebalo da odgovaraju.