DOKLE IDE OVA MRŽNJA? Đilasu opet kriva vlast zbog poteza pojedinca: Nova S pljunula na projekat koji je Srbiju proslavio u celom svetu!

Autor:

Vesti

20.07.2021

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SSP i samoprozvani lider opozicije Dragan Đilas još jednom je preko svojim medija udario na sopstvenu zemlju.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Na internetu se pojavio snimak bahatog stanara, koji je ispraznio gumeni bazen preko terase u centru Beograda. Iako ovakvo ponašanje svi osuđuju, Đilasov portal video je priliku, i iskoristio je da napadne projekat koji je toliko doprineo razvoju cele Srbije!

Skandalozno ponašanje mladića koje je zabeleženo na snimku dogodilo se u Beogradu na vodi. Bez imalo srama, izručio je vodu iz bazena preko terase.

Svi smo ceo vek, od kada postoje stambene zgrade u celom Beogradu, suočeni sa tim da postoje i neki nekulrurni pojedinci koji istresaju smeće gde stignu, ili ga bacaju kroz prozor.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Sećamo se i slučaja kada su pojedinci na Novom Beogradu gajili koze na terasama!

Međutim, to nema nikakve veze sa vlašću, narodom, državom, već su u pitanju pojedinci.

Ali Đilasov portal, u bolesnoj ambiciji da po svaku cenu ocrni projekat koji je doneo državi Srbiji svetsku prepoznatljivost i novu vrednost, pokušao je da unizi Beograd na vodi, i pljunuo po projekat koji je zapravo uklonio višedecenijsko ruglo iz samog centra naše prestonice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

20.07.2021 17:55

Подржавамо вишегодишњи захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских културних радника, непријатељских културних и образовних установа.