(VIDEO) Predsednik Srbije na svečanosti Pokreta socijalista! VUČIĆ PORUČIO: Samo sam ja napadaniji od Vulina!

Autor: Republika

Vesti

18.07.2021

09:53 >> 09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje skupu povodom obeležavanja 13. godišnjice postojanja Pokreta socijalista.

RepublikaFoto: printskrin
Aleksandar Vučić

Događaj se održava u Sportskom centru Šumice.

Prisutnima se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić:

- Čast mi što danas govorim ovde, i za mene nije sasvim jednostavno da govorim na ovakvom skupu. Ne moram uvek ni u sveu da delim vaše vrednosti, a posebno što mi je Vulin više od jednog koalicionog partnera. Spaja nas ljubav prema našoj zemlji, srpskom narodu i poštovanje koje gajimo prema našoj državi - istakao je Vučić.

Najviše volim SNS, ali sam juče i prekjuče morao funkcionerima da govore da se bore, da veruju u svoje stavove i da nikada ne liče na DS i njene satelite. Poštujem PS jer ne moram ništa da kažem Vulinu, on će prvi da ustane u odbranu Srbije i naše vlade – poručio je on.

Jedini ko je napadaniji od Vulina danas, čini mi se da sam ipak za nijansu to ja – dodao je predsednik.

- Ako pogledate u rezultate, bićete izuzretno ponosni i na svog predsednika i na svoje rezultate. Ono u čemu je Aleksandar imao veliku ulogu je očuvanje našen duha, jer gde god srbi da žive moraju da čuvaju svoje pismo, veru i moramo da brinemo o našem narodu gde god da živi. 

- U početku je išao sa mnom u Brisel, sad je oslobođen te muke. Uvek je brinuo, a ja sam puštao da se muči, a ja mu samo namignem, nemoj da brineš, ništa neću da prihvatim. U tom trenutku se njegovo lice ozari, ne može da sakrije sreću. Sad mi je teško jer ga nema sa mnom, tako da moram sam da se mučim - našalio se predsednik. 

- Mi računamo na PS u budućnosti. Manje me interesuju političke stranke, više me interesuju ljudi, a najviše naša Srbija. Narodni izbori su verovatno najvažniji, prekretnica, mi računamo na vašu borbenost i snagu, kao što vi možete da računate na našu odgovornost i ozbiljnost. Laki izbori postoje samo za one koji gube. Bićemo pritisnuti sa svih strana. Osim tajkuna koji su pljačkali zemlju, glavu našu tražiće najgori u Srbiji, tražiće i neki spolja. Ne želim da se dodvoravam onima koji primaju novac u inostranstvu. Naš gazda je Srbija i građani, ne interesuju me ambasadori. Dragi Aleksandre, hvala na trudu i borbenosti. Mnogo sreće i uspeha svim ljudima ovde i mnogo zajedničkog politčkog uspeha - kazao je Vučić.

Konvenciji prisustvuje i jedan od lidera Demokratskog fronta iz Crne Gore Andrija Mandić. Takođe, gosti na obeležavanju 13 godina postojanja Pokreta socijalista su i predsednik Srpske liste sa Kosova i Metohije Goran Rakić, kao i penzionisani general i nekadašnji komandant Prištinskog korpusa Vojske Jugoslavije Vladimir Lazarević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zeljko

18.07.2021 12:14

Ko ima dobar rezultat i veliki uspeh taj će biti i napadan sa svih strana od pojedinih lobista i plaćenika.

Ivana

18.07.2021 12:25

Opoziciji se niko ne dopada ali niko, ali znaju koga da ne diraju, tu postoji dogovor. Aleksandar Vučić je jedini koji danas radi savršeno za našu državu i njene građane, Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu.

Milaa

18.07.2021 18:28

Verujem da je ljudima dosta zatvorenih fabrika i da ce glas dati napretku, razvoju i prosperitetu.