BIVŠI MARINIKIN SARADNIK REŠIO DA IZNESE SAV PRLJAV VEŠ TEPIĆEVA: Obećala mu značku, DAVALA MU PARE MIMO ZAKONA!

Autor: Republika

Vesti

15.07.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Filipović, fitnes trener koji je 10 godina radio za Mariniku Tepić odlučio je da iznese sav prljav veš najpoznatije preletačice na srpskoj političkoj sceni.

RepublikaFoto: facebook.com/prinscreen
Marinika Tepić i Novak Filipović

U intervjuu koji je dao za Vladimira Đukanovića, a koji će biti emitovan na portalu Objektiv u petak u 21 čas, kao i na Jutjub kanalu tog portala, Filipović je otkrio da je Tepićeva, u vreme kada je bila pokrajinski sekretar za sport, mimo zakona dodelila državni novac njegovom sportskom klubu.

Uz to, Filipović je otkrio i da mu je Tepićeva obećala policijsku značku kada dođe na vlast, da je tražila da iseli jednog novinara iz Pančeva, šta mu je savetovala nakon što joj je rekao da ima informacije da će biti uhapšen…

Podsetimo, Filipović je godinama bio jedan od najbližih saradnika Tepićeve, koja je sada potpredsednica Stranke slobode i pravde - preduzeća u vlasništvu Dragana Đilasa.

Verno ju je pratio  kroz sve stranke koje je menjala, od Lige socijaldemokrata Vojvodine do SSP, i bio jedan od njenih najbližih operativaca sve do momenta kada je uhapšen zbog sumnje da je pripadnik organizovane grupe koja je dilovala drogu.

Inače, intervju sa Novakovićem deo je serijala koji vodi Đukanović pod naslovom "Ozbiljno sa Đukom".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

15.07.2021 12:26

Подржавамо захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се спроведе кривични поступак против овде иментовене Тепић Маринике Чобану из Панчева и да се против ње донесе правноснажна осуђујућа безусловна пресуда, због извршених кривичних дела од стране исте.

Lexy

16.07.2021 07:17

Čim je on sa Đukanovićem jasno je i kakav je lik i koliko je tačno to što priča.

Petar

16.07.2021 10:08

Da li i on vozi Poršea kao Marinika? Je l' i na njegovom Poršeu piše VW Polo, kao na Marinikinom? Sramota šta ova opozicija radi, stvarno.

Pravda

21.07.2021 14:40

Samo se vi prepucavajte na teret naroda