(VIDEO) SAD SU SVE MASKE PALE! I Rade Panić ušao u politiku: Podržao brata Velje Nevolje

Autor: Republika

Vesti

14.07.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider samozvanog Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić pokazao je pravo lice pošto je podržao Pokret Crno na belo na čijem čelu je profesor Pravnog fakulteta Vladimir Vuletić, u narodu poznatiji kao brat Velje Nevolje.

RepublikaFoto: Tanjug/R.Prelić, A. Nalbantjan, Starsport
Vladimir Vuletić, Velja Nevolja, Rade Panić

O tome svedoči i snimak objavljen na društvenim mrežama sa Vuletićeve konferencije za medije, na kojoj je učestvovao i Panić i koji je Veljinom "bratu" dao nedvosmislenu podršku.

- Ja sam anesteziolog, vraćam ljude koji umru. Moj posao je takav da znam da i pokojnik može da oživi. Ne uvek, ali može. Srbija je trenutno vrlo blizu toga da bude pokojnik - izjavio je između ostalog Panić.

 

 

Podsetimo, kako je Republika već u više navrata pisala, Vuletić je proglašen "bratom" Velje Nevolje nakon što je u javnosti obelodanjen snimak na kojem se čuje kako ga tako oslovljava i kako je razgovor generalno prošao u srdačnom tonu. 

Vuletić je, inače, ušao u politku nakon što je podneo ostavku na mesto potpredsednika FK Partizan, a nakon što je grupa Veljka Belivuka završila iza rešetaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading