GORI MORE, TOPE SE PLANINE! Ne izlazite bez preke potrebe: Temperatura do 40 stepeni!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.07.2021

05:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U većem delu Srbije danas će biti sunčano i veoma toplo, sa temperaturama koje će negde dostići i 40 stepeni.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika, Pixabay
Foto: Ilustracija

Na severu i zapadu Srbije, uz lokalni razvoj oblacnosti, pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, koji ce biti verovatniji posle podne, uvece i u toku noci.

U kosavskom podrucju duvace umeren i jak jugoistocni vetar, a u ostalim krajevima slab do umeren, jugozapadni. Krajem dana i u toku noci vetar u skretanju na severozapadni i u slabljenju.


Najniza temperatura od 16 do 24 C, u kosavskom podrucju do 28 C, a najvisa od 35 do 40 C, saopštio je Republicki hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu veci deo dana suncano i veoma toplo. Krajem dana uz lokalni razvoj oblacnosti u pojedinim delovima grada moguć je pljusak sa grmljavinom.

Vetar umeren do jak, jugoistocni, krajem dana u slabljenju i skretanju na severozapadni. Najniza temperatura 26 C, a najvisa 38 C.

Izgledi vremena za sedam dana - do 21. jula:

Promenljivo oblacno i nestabilno sa cestom pojavom kise, pljuskova i grmljavine.

Od petka se lokalno ocekuje veca kolicina padavina i grad. Vrednosti maksimalne temperature u padu, u vecini mesta od 27 do 31 C.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading