GUŽVA NA GRANICAMA OD RANOG JUTRA! Kolone ka Crnoj Gori, na Gradini čekanje 90 minuta

Autor:

Vesti

11.07.2021

05:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolazak većeg broja stranih državljana kroz našu zemlju i danas će biti razlog dužeg zadržavanja na graničnim prelazima, ali i pojedinim naplatnim rampama.

RepublikaFoto: Tanjug

Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u Srbiju, čekaju oko jedan sat, dok se na Gradini, na izlazu iz zemlje, zadržavaju oko 90 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Danas se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima, a posebno na putnim pravcima ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj.

Prolazak većeg broja stranih državljana kroz našu zemlju i danas će biti razlog dužeg zadržavanja na graničnim prelazima, ali i pojedinim naplatnim rampama.

AMSS savetuje da pripremite tačan iznos za naplatu putarine, jer se na taj način ubrzava protok i smanjujete vreme zadržavanja.

Podsećamo da su čekanja na svim prelazima, usled turističke sezone u kojoj se nalazimo, često promenljiva, pa savetujemo vozačima da se pre puta informišu o granicama ka kojima su se uputili, kao i o samoj prohodnosti puteva zbog sve većeg broja radova širom naše zemlje, naveo je AMSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading