VULIN PRAVO U CENTAR: Marinika prezire one koji nisu bogati kao ona i njen gazda!

Autor: Republika

Vesti

10.07.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prokomentarisao je bahaćenje Marinike Tepić, koja je na skup Stranke slobode i pravde došla u "poršeu" od 155.000 evra.

RepublikaFoto: e-stock/Tanjug/Z. Žestić
Aleksandar Vulin i Marinika Tepić

Predsednik PS i ministar policije u vladi Srbije Aleksandar Vulin istakao je da Marinika prezire ljude koji nisu bogati kao ona i njen šef Dragan Đilas.

- Kada Marinika dođe u Valjevo "porše kajenom" od 155.000 evra da priča o teškom životu, to je veće ponižavanje Srbije nego kada Đilas posle mlaćenja žene i tasta priča o borbi protiv nasilja u porodici. Marinika u "poršeu" je prvi put bila iskrena, i čak i onima koji smatraju da su u Moroviću kokoše nosile marihuanu, pokazala da ih prezire ako nisu bogati kao ona i njen gazda - izjavio je predsednik Pokreta socijalista.

Podsetimo, Marinika je na skup SSP u Valjevu, kojem je prisustvovalo jedva desetak ljudi, došla u skupocenom poršeu, a njen šef Dragan Đilas je prethodno šurovao sa sudijom Osnovnog suda u Valjevu Jelenom Kovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Maki

10.07.2021 16:11

To govori samo o njoj, o tome kakav čovek.

Ivana

10.07.2021 20:38

Aleksandar vulin zaista rade savršeno za našu državu i njene građane. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite sve da građani srbije žive bolje. Srbija danas ima predsednika kojem je stalo do interesa naroda i države.

Vesna3112

10.07.2021 21:59

Marinika je uvek bila dnp dna to ce i ostati

Vesna3112

10.07.2021 22:00

Neki imaju cime i da se pohvale Tepicka