MARIĆ BRUTALNO ODGOVORIO NA UVREDE SIMONOVIĆA: Nemam ja taj ugled kao Vesa, ja šta god da napišem to neko primeti

Autor:

Vesti

08.07.2021

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik TV Hepi i kolumnista Srpskog telegrafa, ističe da se nada da će ga naši sudovi osloboditi napasti i samozvane veličine - Veselina Simonovića, Nove.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/printscreen
Milomir Marić i Veselin Simonović

Kaže, kao što su to, kad-tad, učinili u slučaju svih koje je on napadao preko medija u kojima je prethodno radio više od dve decenije, kao ovlašćeni organ gonjenja tajnih i javnih, stranih i domaćih službi.

PRAVA NARIKAČA

Marić ukazuje da su čelniku novog lista Nova sad krivi on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić jer je je on, Simonović, već tri-četiri decenije ugledni novinar, koji, međutim, nije napisao nijedan tekst koji je bilo ko zapamtio u Srbiji.

- Ja takvog ugleda nemam, šta god kažem i šta god napišem, to neko u Srbiji primeti - navodi u razgovoru za Srpski telegraf Marić, odgovarajući civilizovano na primitivne uvrede koje je na njegov račun izneo Simonović.

Direktor Nove je u kolumni "Predsednikove gnjide" u jučerašnjem izdanju tih novina napisao da je pokušao da gleda gostovanje predsednika države "na opskurnoj televiziji kod one gnjide u ljudskom obliku, koji je nekad bio novinar i odazivao se na ime i prezime Milomir Marić".

Jedina moja krivica, kaže Marić, jeste što sam bio šokiran listom Nova kad se pojavio.

- Slušao sam naricanja Vese Simonovića da neće niko da ih štampa, da su oni pretnja za državu i očekivao sam da će to stvarno biti vrhunac beogradskog, srpskog, jugoslovenskog novinarstva. Međutim, kada sam pročitao tu glupost, nisam verovao da to đubre niko nije hteo da štampa u Srbiji. I to je forma 10 strana protiv Vučića, ostalo je depilacija, sunčanje, kreme, narodni lekovi. Ja nisam shvatio tu formu. Možda je 50 godina bilo malo da shvatim genijalnost Vese Simonovića. To je jedino što sam rekao i to sam uradio radi reklame, da bi neko to čitao - priča Marić. 

VALJDA ĆE POMOĆI

Očigledno Simonoviću to nije pomoglo i krenuo je u napad na njega.

- I sad smo mu krivi Vučić i ja. Ja se nadam da će makar preko mene neko ozbiljan shvatiti i Vesu Simonovića, ma šta napisao o meni - zaključuje Marić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading