SUSRET DVA ZLOČINCA! Klark tvrdi da Amerika nema većeg prijatelja od Kosova!

Autor: Republika

Vesti

07.07.2021

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti primio je danas bivšeg vrhovnog komandanta NATO savezničkih snaga u Evropi, američkog generala Veslija Klarka, kome je zahvalio na njegovom vođstvu u "odlučujućoj NATO intervenciji u proleće 1999. godine".

Foto: printskrin

Kurti je Klarku takođe zahvalio i na, kako je rekao, "nezamenljivoj funkciji i doprinosu Sjedinjenih Američkih Država" i ponovio odlučnost lažne države da postane član NATO.

Klark je izrazio spremnost da pruži podršku ciljevima "vlade" tzv. privremenih prištinskih institucija za ekonomski razvoj i socijalni prosperitet.

- (Lažna) država Kosovo je najveći prijatelj Sjedinjenih Američkih Država u Evropi - rekao je Klark, podsećajući se na vreme kada mu je predsednik Bil Klinton, nakon poslednje posete Kosovu i Metohiji, rekao "da je (tzv.) Kosovo najbolja stvar koju je radio tokom njegovog osmogodišnjeg predsedništva.

Klark je dodao da je "(tzv.) Kosovo uspešna priča za SAD“.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
posmatrac iz daleka

07.07.2021 20:03

Hteo je da kaze da nemaju vernijeg slugu, pa se predomislio. Ne znm koga vise da zalim od njih dvojice.

milan

08.07.2021 10:26

E, moj ti, nemaš pojma koliko je takvih kojima su oni bili najbolji prijatelji. Klark i Klinton, vajni visoki intelektualci, kojima je merilo prijateljstva koliko ih neko ljubi u donji deo leđa !