VUČIĆ PISAO PUTINU: Upućujemo želje da se nađe snaga za suočavanje sa nenadoknadivim gubitkom

Autor: Republika

Vesti

06.07.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu povodom pada aviona iznad Kamčatke.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

- Primite moje iskreno saučešće povodom nesreće aviona Antonov 26. Molim Vas da izraze saosećanja prenesete porodicama stradalih putnika i članova posade. U ovim tragičnim trenucima za Vašu zemlju, naše misli su sa ruskim narodom - navodi se u telegramu saučešća predsednika Srbije i podvlači:

- Iako sam uveren da će rukovodstvo Ruske Federacije pružiti podršku onima koji su u nesreći izgubili svoje najmilije, mi im upućujemo želju da nađu snagu da se suoče sa nenadoknadivim gubitkom. Primite, ekselencijo, izraze mog posebnog uvažavanja - ističe se.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zeljko

06.07.2021 12:39

Zaista veliki gubitak, iskreno saučešće prijateljskoj Rusiji.

Gile

06.07.2021 12:47

To je zaista neizmeran gubitak i nesreca...

Ivana

06.07.2021 19:37

Saučešće porodicama pogoniluh kao i Ruskoj Federaciji. Hvala predsedniče što na sve načine jačate Srbiju. Srbija se cela razvija i gradi.

Dragan

07.07.2021 02:12

Saučešće porodicama nastradalih.