VUČIĆ O UPADU JEREMIĆA U PREDSEDNIŠTVO: Želim da zaštitim narod, neću da se sklanjam!

Autor:

Vesti

05.07.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji “Ćirilica” na televiziji Hepi gde govori o brojnim političkim pitanjima.

RepublikaFoto: TV Happy/printscreen

Predsednik je prokomentarisao i incident u Predsedništvu.

- Ne ponosim se takvim događajem, ali sam to morao da uradim, ne da bih zaštitio sebe nego druge.  Ja sam grešan čovek, nisam bezgrešan kao oni, a onda su oni počeli da vrište, da urlaju da bi dokazali… - rekao je Vučić govoreći o incidentu u Predsedništvu.

Predsednik je rekao i da je u trenutku sukoba sa Jeremićem želeo da zaštiti običan narod i da pošalje jasnu poruku ljudima da neće da se sklanja.

Dogodilo se to posle pretnji godinu ili dve svakoga dana “Plivaćete po rekama”, duge cevi, poubijaćemo vas sve, odgovaraće vaše porodice, odgovaraće i Danilo i Milica i mali Vukan će da odgovara. Ja sam im rekao javno dođite mene da tučete, nemojte da tučete i pretite običnom narodu.

Reka je da će stati ispred svakog građanina Srbije kog su napadali i na Tviteru i ostalim društvenim mrežama.

Ja sam tog dana štitio svakog građanina Srbije, svako dete i svaku ženu. Kod Vesića su privatno išli kući i žene su ih izbacile. Oni su uveli praksu da idu u prostorije drugih političkih stranaka, to se nikada nije desilo osim tridesetih godina u nacističkoj Nemačkoj. To je bio način da im pokažem da ću da budem sam ako treba.

On je rekao da nikada neće da ih se plaši zbog toga što radi vredno.

Ja se sećam 5. oktobra kada je bio, ni tada se nisam plašio. Da upadate u političke stranke, da upadate na radno mesto, da upadate ljudima po kućama, pa jeste li vi normalni ljudi?! – pitao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

06.07.2021 01:11

Jeremić kao školovan čovek i bivši sekretar UN-a se strašno izbrukao ovim nepromišljenim potezom.