IDENTIFIKOVAN LOPOV KOJI JE RAZBESNEO SRBIJU: Oglasio se ministar Vulin i otkrio NOVE DETALJE!

Autor:

Vesti

04.07.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Vulin povodom snimka krađe telefona u marketu: Osumnjičeni identifikovan, lična bezbednost građana je moj prioritet.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, brzim i efikasnim radom identifikovali su osumnjičenog muškarca koji je 2. jula u jednom marketu na Vračaru iz torbe oštećene žene ukrao mobilni telefon. 

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin ovim povodom je istakao da srpska policija brine o svim građanima i da će oni i njihova imovina biti sigurni i zaštićeni. 

"Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika Policijske uprave za grad Beograd osumnjičeni muškarac koji je u marketu ženi iz tašne ukrao telefon i platnu karticu je identifikovan. 

Bezbednost i sigurnost običnih ljudi, a pogotovo žena i dece jeste prioritet našeg rada. Kao što snažno pristupamo razbijanju organizovanih kriminalnih grupa, isto tako snažno i posvećeno pristupamo razbijanju uličnog kriminala. Ne postoji krupan i sitan kriminal, lična bezbednost svih građana Srbije i zaštita njihove imovine su prioritet mog rada. 

Poručujem građanima Srbije da imaju puno poverenje u policiju i da će ih njihova policija uvek i na svakom mestu zaštiti i od organizovanih kriminalnih grupa, ali i od uličnog kriminala", istakao je ministar Vulin. 

Za osumnjičenim je raspisana potraga i intenzivno se radi na njegovom hapšenju.

Snimak krađe možete pogledati u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading